Voorwaarden & Tarieven 2017/2018

Algemene Voorwaarden

 1. De vakantiewoning is geschikt voor 2 volwassenen en in overleg kunt u met 1 of 2 kinderen (vanaf 4 jaar) komen. Belangrijk voor u is om te weten dat we 1 slaapkamer hebben met een open badkamer. De kinderen kunnen op de slaapstoelen die in de woonkamer geplaatst zijn (zie foto's op de website).
 2. Uw verblijf is minimaal 3 nachten in het laagseizoen en minimaal 5 nachten in het hoogseizoen (juli, augustus en september).
 3. De hieronder genoemde prijzen zijn gebaseerd op 2 personen gedurende 7 nachten/8 dagen. Voor een derde of vierde persoon wordt € 15,- per dag per persoon berekend.
 4. In aanvulling op de weekprijs komen er nog onderhoudskosten per week* bij. Deze zijn € 75,- per week. Hiervoor wordt het huis elke week schoongemaakt en van schoon bedlinnen en badlakens voorzien. Tevens wordt wekelijks professioneel het zwembad schoongemaakt voor een juiste PH en chloor waarde. En voor deze prijs ontvangt u ongelimiteerd afwas- en wastabletten en gas voor bbq. Wij hechten grote waarde aan een schoon verblijf zodat u ontzorgt wordt.
 5. Uw boeking kunt u telefonisch, via de website of via e-mail aanvragen. Na ons akkoord wordt de reservering opgemaakt.
 6. Na uw reservering ontvangt u van ons een factuur om 50% van de totale huurprijs per omgaande per bankrekening over te maken.
 7. Bij uw aankomst betaald u het restant à contant.
PRIJZEN:
januari, februari, maart € 550,-
april, mei, juni € 595,-
juli, augustus, september € 695,-
oktober € 595,-

november, december

€ 550,-


OVERIGEN:

 1. Flexibele aankomst- en vertrekdagen zijn bespreekbaar.
 2. Check-in tijd is vanaf 16.00 uur.
 3. Check-out tijd is om 10.00 uur.
 4. Langer blijven op de dag van check out? In overleg is dit mogelijk, gelieve tijdens uw boeking aan te geven (zie tarieven hieronder).
 5. De genoemde huurprijzen zijn exclusief de *onderhoudskosten. Onderhoudskosten zijn bedoeld voor de wekelijkse schoonmaak van het huis, helder en schoon houden van het zwembad en het onderhoud van de tuin. Deze kosten zijn € 75,- per week.
 6. De prijzen zijn inclusief badhanddoeken (2 kleine en 1 grote per persoon per week), voor iedere gast een strandlaken, handzeep in keuken en badkamer, afwasmiddel, vaatwastabletten, waspoeder, schoonmaakmiddelen, theedoeken, gas voor het warme water, elektriciteit, kraanwater, afwasmachine en WiFi. Daarnaast hebben we kruiden, een 4-tal koffie pads en een tiental theezakjes klaarstaan. Water uit de kraan is drinkbaar.
 7. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan i.v.m. het onafgedekte zwembad. Het zou u en ons een veilig gevoel geven als uw kind kan zwemmen.
 8. Bij aankomst dient een borgsom van € 100,- á contant te worden voldaan. Bij vertrek wordt de woning gecontroleerd en wordt de borgsom (indien de woning inclusief de aanwezige roerende goederen in dezelfde staat als bij aankomst worden achtergelaten) terugbetaald.
 9. Bij annulering tot uiterlijk 4 weken voor de aankomstdatum wordt 50% van de ontvangen aanbetaling teruggestort. Indien tijdens het geboekte verblijf eerder dan de overeengekomen einddatum wordt uitgecheckt vindt er geen restitutie van het door u betaalde bedrag plaats.
 10. Roken in het vakantiehuis is niet toegestaan. Diegene die willen roken nodigen we graag uit om dit buiten op één van de terrassen te doen.
 11. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

AANVULLENDE DIENSTEN:

 • Climate Control: € 25,- per week
 • Haardhout: € 7,50 per bestelling
 • Langer blijven op de dag van check out? Per dagdeel: van 10.00 tot 13.00 uur bedraagt € 25,- en tot 19.00 uur bedraagt € 50,-. Geef dit bij uw boeking aan om teleurstelling te voorkomen
 • Paardrijden: vraag naar de mogelijkheden
 • Coaching met paarden: vraag naar de mogelijkheden

 

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL VOOR UW RESERVERING EN KLIK HIER

Casa PiPa is door de Junta de Andalucía gecertificeerd als Casa Rural Básica CR/MA/674.