Reserveren vakantiehuis met privé zwembadBoekingsaanvraag

Geef uw voorkeur van verblijf aan, door het formulier hiernaast in te vullen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

We hebben flexibele aankomst- en vertrekdagen (met een minimaal verblijf van 3 nachten m.u.v. de maanden april t/m oktober) zodat u een passende vlucht kunt uitzoeken!

De vakantiewoning is geschikt voor 2 volwassenen. Prijzen zijn inclusief eindschoonmaak, wifi, elektra, gas, pellet voor haard, en zwembad schoonmaak.

Nieuw

In de maanden november tm maart kunt u een twee persoons én/of een éénpersoons slaapkamer met ieder eigen badkamer erbij huren. Deze bevindt zich in het aangrenzende woonhuis. Deze optie wordt geboden voor volwassenen die samen met de andere gasten van Casa PiPa op doorreis zijn of een kort weekend in Andalusië willen verblijven. Verblijf is voor maximaal 3 nachten. Prijzen kunnen aangevraagd worden via info@casapipa.com of na het insturen van boekingsformulier.

Prijzen op basis van 2 personen voor 7 nachten in privé vakantiewoning Casa PiPa:

  • januari, februari, maart          €    90,- per nacht met min 3 nachten
  • april, mei, juni                           €    900,-
  • juli, augustus, september       €  1.000,-
  • oktober                                      €    900,-
  • november, december             €    90,- per nacht met min 3 nachten

Check onze Algemene Voorwaarden

 

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL OM UW MOGELIJKHEDEN AAN ONS TE OVERLEGGEN

 

Mobiel: 0034 690012077

E-mail: info@casapipa.com

Boekingsformulier

  • maximaal 2 volwassenen
  • in het nagelegen woonhuis, in de periode november tm maart, kan logies worden geboden voor maximaal 3 personen voor maximaal 3 nachten. Dit geldt alleen voor mensen die ook een boeking maken via Casa PiPa.

Casa PiPa is door de Junta de Andalucía gecertificeerd als Casa Rural Básica CR/MA/674. U bent dus verzekerd van een veilig en goedgekeurd verblijf.