Voorwaarden & Tarieven 2019/2020

Algemene Voorwaarden

 1. De vakantiewoning is geschikt voor 2 volwassenen en in overleg kunt u met 1 kind (vanaf 4 jaar) komen. Belangrijk voor u is om te weten dat we 1 slaapkamer hebben met aansluitend een badkamer. Uw kind slaapt in de woonkamer/keuken (zie foto's op de website).
 2. Uw verblijf is minimaal 4 nachten in het laagseizoen en minimaal 5 nachten in het hoogseizoen (juli, augustus en september).
 3. De hieronder genoemde prijzen zijn gebaseerd op 2 personen gedurende 7 nachten/8 dagen. Voor een derde persoon wordt € 15,- per dag per persoon berekend.
 4. In aanvulling op de weekprijs komen er nog onderhoudskosten per week* bij. Deze zijn € 75,- per week / per verblijf. Bij boeking van 2 of meerdere weken bedragen de onderhoudskosten € 50,- voor de 2e, 3e of 4e aaneengesloten week. Hiervoor wordt het huis elke week schoongemaakt en van schoon bedlinnen en badlakens voorzien. Tevens wordt wekelijks professioneel het zwembad schoongemaakt voor een juiste PH en chloor waarde. En voor deze prijs ontvangt u ongelimiteerd afwas- en wastabletten en gas voor bbq. Wij hechten grote waarde aan een schoon verblijf zodat u ontzorgt wordt.
 5. Uw boeking kunt u telefonisch, via de website of via e-mail aanvragen. Na ons akkoord wordt de reservering opgemaakt.
 6. Na uw reservering ontvangt u van ons een factuur om 50% van de totale huurprijs per omgaande per bankrekening over te maken.
 7. Bij uw aankomst betaald u het restant à contant.
PRIJZEN seizoen 2019/2020:
januari, februari, maart € 675,-
april, mei, juni € 775,-
juli, augustus, september € 850,-
oktober € 775,-

november, december

€ 675,-


OVERIGEN:

 1. Flexibele aankomst- en vertrekdagen zijn bespreekbaar.
 2. Check-in tijd is vanaf 14.00 uur.
 3. Check-out tijd is om 10.00 uur.
 4. Langer blijven op de dag van check out? In overleg is dit mogelijk, gelieve tijdens uw boeking aan te geven (zie tarieven hieronder).
 5. De genoemde huurprijzen zijn exclusief de *onderhoudskosten. Onderhoudskosten zijn bedoeld voor de wekelijkse schoonmaak van het huis, helder en schoon houden van het zwembad en het onderhoud van de tuin. Deze kosten zijn € 75,- per week (of bij minimaal verblijf 4 nachten). Indien er meerdere weken worden geboekt, bedraagt een tweede week € 50,- qua onderhoudskosten.
 6. De prijzen zijn inclusief badhanddoeken (2 kleine en 1 grote per persoon per week), voor iedere gast een strandlaken, handzeep in keuken en badkamer, afwasmiddel, vaatwastabletten, airco, schoonmaakmiddelen, theedoeken, gas voor het warme water, elektriciteit, kraanwater, afwasmachine en WiFi. Daarnaast hebben we diverse kruiden, een 4-tal koffie pads en een tiental theezakjes klaarstaan. Water uit de kraan is drinkbaar. Kleding wassen kan niet maar deze service bieden we kosteloos aan.
 7. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan i.v.m. het onafgedekte zwembad. Het zou u en ons een veilig gevoel geven als uw kind kan zwemmen.
 8. Bij aankomst dient een borgsom van € 100,- á contant te worden voldaan. Bij vertrek wordt de woning gecontroleerd en wordt de borgsom (indien de woning inclusief de aanwezige roerende goederen in dezelfde staat als bij aankomst worden achtergelaten) terugbetaald.
 9. Bij annulering tot uiterlijk 4 weken (30 dagen) voor de aankomstdatum wordt 50% van de ontvangen aanbetaling teruggestort. Bij annulering binnen 4 weken (30 dagen) voor aankomstdatum wordt er geen restitutie gegeven. Indien tijdens het geboekte verblijf eerder dan de overeengekomen einddatum wordt uitgecheckt vindt er geen restitutie van het door u betaalde bedrag plaats. Indien een reservering wordt verplaatst, in onderling overleg, volgen de voorwaarden die in de correspondentie onderling worden besproken.
 10. Roken in het vakantiehuis is niet toegestaan. Diegene die willen roken nodigen we graag uit om dit buiten op één van de terrassen te doen.
 11. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

AANVULLENDE DIENSTEN:

 • Langer blijven op de dag van check out? Per dagdeel: van 10.00 tot 13.00 uur bedraagt € 25,- en tot 19.00 uur bedraagt € 50,-. Geef dit bij uw boeking aan om teleurstelling te voorkomen
 • Paardrijden: vraag naar de mogelijkheden
 • Coaching met paarden: vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op

 • Tussen de 1 en 3 personen. Bijvoorbeeld 2 volwassenen met 1 kind vanaf 4 jaar.

Casa PiPa is door de Junta de Andalucía gecertificeerd als Casa Rural Básica CR/MA/674.