Voorwaarden & Tarieven 2020

Algemene Voorwaarden

 1. De vakantiewoning is geschikt voor 2 volwassenen en in overleg kunt u met 1 kind (vanaf 4 jaar) komen. Belangrijk voor u is om te weten dat we 1 slaapkamer hebben met aansluitend een badkamer. Uw kind slaapt in de woonkamer/keuken (zie foto's op de website).
 2. Uw verblijf is minimaal 4 nachten in het laagseizoen en minimaal 5 nachten in het hoogseizoen (juli, augustus en september).
 3. De hieronder genoemde prijzen zijn gebaseerd op 2 personen gedurende 7 nachten/8 dagen. Voor een derde persoon wordt € 15,- per dag per persoon berekend.
 4. In aanvulling op de weekprijs komen er nog onderhoudskosten per week* bij. Deze zijn € 75,- per week / per verblijf. Bij boeking van 2 of meerdere weken bedragen de onderhoudskosten € 50,- voor de 2e, 3e of 4e aaneengesloten week. Hiervoor wordt het huis elke week schoongemaakt en van schoon bedlinnen en badlakens voorzien. Tevens wordt wekelijks professioneel het zwembad schoongemaakt voor een juiste PH en chloor waarde. En voor deze prijs ontvangt u ongelimiteerd afwastabletten, handzeep, afwaszeep en gas voor bbq. Wij hechten grote waarde aan een schoon verblijf zodat u ontzorgt wordt.
 5. Uw boeking kunt u telefonisch, via de website of via e-mail aanvragen. Na ons akkoord wordt de reservering opgemaakt en dient u 50% van de totale som binnen 5 werkdagen over te maken om uw reservering definitief te maken. U ontvangt hiervoor een factuur.
 6. Twee weken voor uw verblijf betaalt u het restant.
 7. Annulering; er wordt geen restitutie gegeven bij annulering van uw reis. Daarvoor adviseren wij u een reisverzekering af te sluiten.
PRIJZEN seizoen 2020:
januari, februari, maart € 675,-
april, mei, juni € 775,-
juli, augustus, september € 850,-
oktober € 775,-

november, december

€ 675,-


OVERIGEN:

 1. Flexibele aankomst- en vertrekdagen zijn bespreekbaar.
 2. Check-in tijd is vanaf 14.00 uur.
 3. Check-out tijd is voor 10.00 uur.
 4. Langer blijven op de dag van check out? In overleg is dit mogelijk, gelieve tijdens uw boeking aan te geven (zie tarieven hieronder).
 5. De genoemde huurprijzen zijn exclusief de *onderhoudskosten. Onderhoudskosten zijn bedoeld voor de wekelijkse schoonmaak van het huis, helder en schoon houden van het zwembad en het onderhoud van de tuin.
 6. De prijzen zijn inclusief badhanddoeken (2 kleine en 1 grote per persoon per week), handzeep in keuken en badkamer, afwasmiddel, vaatwastabletten, airco, basis schoonmaakmiddelen, thee- en handdoek keuken, gas voor het warme water, elektriciteit, gemeente kraanwater, afwasmachine en WiFi. Daarnaast hebben we diverse kruiden, een 2-tal koffie pads en een aantal theezakjes klaarstaan. Water uit de kraan is drinkbaar. Kleding wassen laten was kan voor € 5,- per was.
 7. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan i.v.m. het onafgedekte zwembad. Het zou u en ons een veilig gevoel geven als uw kind kan zwemmen. Kinderen onder de 14 jaar zijn kunnen niet zonder ouderlijk toezicht alleen gelaten worden. Bij bezoek van kinderen van buitenaf dient dit eerst op voorhand worden besproken en bij voorkeur is dit niet toegestaan.
 8. Bij aankomst dient een borgsom van € 100,- á contant te worden voldaan. Bij vertrek wordt de woning gecontroleerd en wordt de borgsom (indien de woning inclusief de aanwezige roerende goederen in dezelfde staat als bij aankomst worden achtergelaten) terugbetaald.
 9. Roken in het vakantiehuis is niet toegestaan. Diegene die willen roken nodigen we graag uit om dit buiten op één van de terrassen te doen.
 10. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

AANVULLENDE DIENSTEN:

 • Langer blijven op de dag van check out? Per dagdeel: van 10.00 tot 13.00 uur bedraagt € 25,- en tot 19.00 uur bedraagt € 50,-. Geef dit bij uw boeking aan om teleurstelling te voorkomen
 • Paardrijden: vraag naar de mogelijkheden
 • Coaching met paarden: vraag naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op

 • Tussen de 1 en 3 personen. Bijvoorbeeld 2 volwassenen met 1 kind vanaf 4 jaar.

Casa PiPa is door de Junta de Andalucía gecertificeerd als Casa Rural Básica CR/MA/674.