Voorwaarden & Tarieven 2022

Algemene Voorwaarden

 1. In verband met de Covid situatie, garanderen we u 100% restitutie bij uw boeking indien er een reisverbod geldt voor het land van uw herkomst en of Spanje. Dit houdt in dat de regering de uitspraak heeft gedaan dat reizen NIET mogelijk is in de periode van uw boeking. Dit geldt niet als reizen wordt afgeraden of vaccinatie, PCR of andere testen verplicht worden gesteld.
 2. Wilt u toch door uw eigen persoonlijke situatie annuleren dan ontvangt u 50% restitutie op de aanbetaling die u heeft gedaan, mits u een 30 dagen vóór uw aankomstdatum annuleert.
 3. De vakantiewoning is geschikt voor 2 volwassenen.
 4. Uw verblijf is minimaal 3 nachten in het laagseizoen en minimaal 7 nachten in het hoogseizoen (mei, juni juli, augustus, september, oktober). In het hoogseizoen bij voorkeur aankomst op een zaterdag.
 5. De hieronder genoemde prijzen zijn gebaseerd op 2 personen gedurende 7 nachten. 
 6. Voor de boeking ontvangt u ongelimiteerd afwastabletten, handzeep, afwaszeep, wifi, eindschoonmaak en zwembad onderhoud. Boekt u meer dan een week dan ontvangt u schoon beddengoed en badlakens de daarop volgende week.
 7. Uw boeking kunt u telefonisch, via de website of via e-mail aanvragen. Na ons akkoord wordt de reservering opgemaakt en dient u 50% van de totale som binnen 5 werkdagen over te maken om uw reservering definitief te maken. U ontvangt hiervoor een factuur.
 8. Twee weken voor uw verblijf betaalt u het restant.
 9. Annulering; er wordt geen restitutie gegeven bij annulering van uw reis door ziekte, ongeval of overlijden. Daarvoor adviseren wij u een reisverzekering af te sluiten.


OVERIGEN:

 1. Flexibele aankomst- en vertrekdagen zijn buiten het hoogseizoen (juli, augustus en september) bespreekbaar.
 2. Check-in tijd is vanaf 14.00 uur.
 3. Check-out tijd is om 10.00 uur.
 4. Langer blijven op de dag van check out? Vraag naar de mogelijkheden voorafgaand aan uw komst.
 5. De prijzen zijn inclusief badhanddoeken (2 kleine en 1 grote per persoon per week), handzeep in keuken en badkamer, afwasmiddel, vaatwastabletten, airco, basis schoonmaakmiddelen, thee- en handdoek keuken, elektriciteit, gemeente kraanwater, afwasmachine, pellet voor haard en WiFi. Daarnaast hebben we diverse kruiden, een 2-tal koffie pads en een aantal theezakjes klaarstaan. Water uit de kraan is drinkbaar. Kleding wassen laten was kan voor € 15,- per was.
 6. Bij aankomst dient een borgsom van € 100,- á contant te worden voldaan. Bij vertrek wordt de woning gecontroleerd en wordt de borgsom (indien de woning inclusief de aanwezige roerende goederen in dezelfde staat als bij aankomst worden achtergelaten) terugbetaald.
 7. Roken in het vakantiehuis is niet toegestaan. Diegene die willen roken nodigen we graag uit om dit buiten op één van de terrassen te doen.
 8. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

AANVULLENDE DIENSTEN:

Neem contact met ons op

 • maximaal 2 volwassenen

Casa PiPa is door de Junta de Andalucía gecertificeerd als Casa Rural Básica CR/MA/674.